Voor wie

Gezond en blijvend afvallen voor iedereen, dat is waar Zlim Breda voor staat:

  • Kom je de laatste tijd aan en blijven die kilo’s zitten op plekken waar je het voorheen niet gewend was?
  • Heb je jezelf al een paar keer op een streng dieet gezet? En weet je dat vervolgens maar even vol te houden? Voel je je daarna slecht over jezelf?
  • Heb je alles al geprobeerd? Misschien heb zelfs wel aan maaltijdvervangers, repen en/of crash diëten gezeten. Is het erg moeilijk die kilo’s er af te krijgen?

Maak een afspraak!
Wij hebben goed nieuws. Wij kunnen je helpen. Om op korte termijn blijvend gewicht én centimeters te verliezen.

 

Na de zwangerschap

 

Ben je net bevallen? En gaan die laatste kilo’s er maar niet af? Wellicht voel jij je nog heel moe en vind je het lastig om op je voeding te letten. Regelmatig eten is natuurlijk ook moeilijk met een pasgeboren kleintje in huis.

Ook vind je de combinatie van het “gewone” leven met het moederschap misschien nu een grote uitdaging. Of zit je gewoon niet zo lekker in je vel. Na een zwangerschap verandert je lichaam. Slappere huid, hobbels en putjes die je voorheen niet kende.

Wil jij je ook weer fit en energiek voelen? Niet meer zo moe? Je oude kleding weer passen? Weer een zachte, mooie huid en flink wat centimeters minder? Even tijd voor jezelf hebben?

 

Maak een afspraak!

 

Zlim Breda

 

Bij Zlim Breda kun je in alle rust lekker aan je lichaam werken en daarna ontspannen. Wij hebben heel duidelijke ideeën over onze dienstverlening. We staan voor professionele begeleiding en veel persoonlijke aandacht. Dat kan zijn in de vorm van coaching of een luisterend oor. Het is bij ons warm en gezellig. Daarnaast is sporten bij ons gewoon leuk. Zelfs als je niet zo van sporten houdt. Of als je moeite hebt met sporten door rug of nekklachten of zelfs reumatische klachten hebt. Wij zijn er voor je! En zeker als je jezelf herkent in onderstaande punten:

  • als je je taille weer terug wil zien
  • je je stoort aan je buik of benen
  • je gefrustreerd bent geraakt dat je strenge dieet niets oplevert
  • je je minder mooi en aantrekkelijk voelt
  • je je ook weer fitter en sterker wil voelen
  • je weer midden in het leven wil staan en daarvan wil genieten

 

Gratis figuuranalyse

Afspraak maken