Voeding

Kijk eens op de Facebook of Instagram pagina van Zlim Breda voor inspiratie wat betreft voeding. Wij schrijven geen dieet voor. En hebben ook geen maaltijdvervangers, pillen, shakes of  injecties. Wel begeleiden we je naar een gezond voedingspatroon dat past bij je levensstijl.Tijdens de kuur begeleiden de Zlim consulenten je bij het geleidelijk aanpassen van je eet- en leefpatroon. Je krijgt verantwoord voedingsadvies van onze gediplomeerde gewichtsconsulenten. Zlim hanteert een lange termijnvisie, afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Iedereen is anders. Tijdens jouw kuur sluiten we zoveel mogelijk aan bij jouw leven. Werk je? Werk je misschien zelfs in ploegendienst? Heb je kleine kinderen? Ervaar je veel stress? Met ons voedingsadvies sluiten we aan bij jouw huidige leven. Zodat het niet voelt als een dieet. En zodat je ook niet apart voor jezelf moet koken, terwijl de rest van het gezin iets anders eet. In kleine stappen leer je de tips en trucs om een verantwoorde voedingsbalans te vinden.

De Zlim voedingsdeskundigen volgen de Richtlijnen Gezonde Voeding en je zult versteld staan als je ziet wat je allemaal mag eten en in welke hoeveelheden. Je leert evenwichtig en gezond te eten, zodat je nu niet alleen kilo’s kwijtraakt, maar ook straks na het einde van je kuur je nieuwe gewicht kunt behouden.