Samenwerkingen

Schoonheidssalon YOURBEAUTY Nikky

Nikky de Lange is de schoonheidsspecialiste en visagiste van schoonheidssalon YOURBEAUTY.

Of u nu komt voor ontspanning, huidverzorging, huidverbetering of wimperextensions, bij schoonheidssalon YOURBEAUTY bent u altijd op het juiste adres.

Graag adviseert Nikky u over de juiste producten voor een stralende en gezonde huid.

U kunt vrijblijvend terecht in de salon voor een gratis huidanalyse en advies.

Voor al uw vragen of het maken van een afspraak kunt u hier contact opnemen.

Naar de website van YOURBEAUTY


Theo Tijs: fysiotherapie en dry needling

Houden lichamelijke klachten u tegen bij het uitvoeren van uw hobby’s of werk? Veel klachten kan ik verlichten of pijnvrij krijgen.

Maak een afspraak voor een gratis vrijblijvend intakegesprek. Of maak een afspraak om direct met de behandeling te starten.

Mijn naam is Theo Tijs en ik ben sinds 2001 werkzaam als algemeen fysiotherapeut. Sinds 2012 ben ik gespecialiseerd in de methode Dry Needling.

Vanaf 1 november 2017 ben ik met mijn praktijk gevestigd in de studio van Zlim Breda.


Marjolein Kookt

Voor mij gaat koken over veel meer dan eten bereiden. Het gaat over liefde, smaak, mooie producten en over mensen. Want lekker eten wordt nog veel lekkerder als je er samen van geniet.

Ik ben gek op lekker eten, maar ik kan door gezondheidsproblemen niet zomaar alles eten. Door mijn interesse en mijn constante behoefte aan inspiratie kan ik desondanks toch heerlijke recepten maken en genieten. Opletten en bewust zijn van wat je eet, gaat voor mij dus heel goed samen met genieten.

Mijn passie voor koken deel ik al vele jaren met familie en vrienden.
In september 2016 heb ik Marjolein Kookt opgestart en nu deel ik mijn recepten ook met jullie.

Eet smakelijk
Liefs, Marjolein Kookt


Natuurcoaching Breda (wandelcoach)

Wil je graag aan je lichaam werken, maar ervaar je blokkades? Leer te kiezen voor jezelf en vind innerlijke rust! Hoe je dit doet? Het antwoord zit al in jou. Ik help je graag dit antwoord te ontdekken. Ik ben Marieke van der Heijden en als natuurcoach help ik mensen vanuit hun eigen kracht verder op hun pad.

Natuurcoaching is een krachtige vorm van coaching, waarbij je afwisselend wandelt en stil staat. De natuur wordt actief ingezet, waardoor je snel tot inzichten komt.

Interesse? Neem gerust contact met mij op voor een gratis en vrijblijvende kennismakingswandeling.

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op:
https://nlactief.nl


Henriette Wicherink – Rongen (care for women specialiste)

Als Care for Women verpleegkundige geef ik informatie, advies en begeleiding aan vrouwen met klachten die gerelateerd zijn aan hormoonschommelingen en zich voordoen tijdens de overgang en de menstruatiecyclus.

Deze klachten kunnen variëren van stemmingswisselingen, opvliegers en nachtelijke transpiratie, sombere gevoelens, PMS, pijnlijke menstruaties, slecht slapen. Er worden wel meer dan 100 klachten beschreven.

Blijf niet rondlopen met deze klachten , bel me gerust zodat ik samen met jou kan bekijken wat ik voor je kan betekenen. 076-53201748 of stuur een mailtje naar h.wicherink@careforwomen.nl

Klik hier voor de website.


HIGH FIVE FITNESS NETWORK – HEALTH PROMOTION

Ook bekend als Intenz Gezondheidsplan. Via het High Five Fitness Network krijgen medewerkers de kans om te gaan bewegen bij een fitnesscentrum bij hen in de buurt, met een aanzienlijke korting.

Wilt u uw medewerkers de mogelijkheid bieden om voordelig te fitnessen of bewegen? Zlim Breda is vanaf mei 2018 aangesloten bij het High Five Health Promotion netwerk.


NL ACTIEF en ZLIM BREDA

NL Actief is de branchevereniging van de erkende en ondernemende sport- en beweegbedrijven in Nederland. Bij NL Actief zijn zo’n 1000 locaties met in totaal 2.5 miljoen fitnessconsumenten aangesloten. Daarmee is NL Actief de grootste sportorganisatie van Nederland.

NL Actief ontwikkelt en borgt de kwaliteit in de fitnessbranche en draagt eraan bij dat meer mensen aan fitness gaan doen. Doel is om de ontwikkeling, de kwaliteit, de maatschappelijke positie en het succes van de fitnesscentra verder te bevorderen. Om dit te kunnen realiseren, beheert NL Actief de kwaliteitsregisters FITNED.NL (fitnessprofessionals) en VindFitness.NL (sport- en beweegbedrijven). Wij zijn heel trots dat wij als Zlim Breda nu ook hét kwaliteitskeurmerk van de fitnessbranche mogen dragen.

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op:
https://nlactief.nl


DWELL PROJECT

Kent u het DWELL-project?

In de strijd tegen diabetes type 2 is er een internationaal initiatief gestart met als doel het ontwikkelen van een innovatief interventieprogramma. Mensen met diabetes type 2 worden hier ondersteund in het zelf-managen van hun ziekte. Dit project heeft de naam DWELL, wat staat voor Diabetes WELLbeing.

Mensen met diabetes hebben baat bij een gezondere levensstijl, zoals meer fysieke activiteit. In de praktijk blijkt het soms lastig om actief te worden en vooral te blijven.

Het doel van DWELL is om mensen met diabetes te stimuleren persoonlijk gestelde doelen  te behalen en gezonde keuzes te blijven maken. En zo de fysieke gesteldheid en kwaliteit van leven te bevorderen.

DWELL gaat uit van  een individuele holistische aanpak, wat betekent dat de mens als geheel centraal staat. Een-op-een gesprekken staan aan de basis van de persoonlijke trajecten. Het doel is om mensen te motiveren hun levensstijl te veranderen voor de lange termijn. In plaats van enkel een korte termijn

focus door het behandelen van de huidige (medische) conditie. De verbetering van de algehele gezondheidstoestand op lange termijn vergroot de zelfredzaamheid van de patiënten. Wat de kwaliteit van leven weer ten goede komt.

Dwell streeft naar een maatschappelijke verandering die een gezonde leefstijl de norm maakt. De educatiepagina op de website helpt je op weg met informatie over diabetes type 2 in het algemeen en informeert over educatieprogramma’s van externe partijen in de buurt. Zlim Breda is een van de bedrijven die door haar filosofie en wijze van begeleiding deel mogen nemen aan dit mooie initiatief.

Voor meer informatie ga je naar de website. Ook vind je hier per regio een groot aanbod van activiteiten, interessante evenementen en lekkere en verantwoorde recepten.