Ook zoveel zin in de lente?

Nog heel even en dan is daar eindelijk de lente weer. Ligt het aan mij of kijkt iedereen er dit jaar meer naar uit dan anders? Hoe jammer ik het ook vond dat die prachtige sneeuw nog geen 24 uur later al weer weg was. Zo heerlijk vind ik het nu. Vanmiddag voor het eerst op het terras in de zon gezeten. Terwijl de meisjes lekker in de speeltuin aan het spelen waren. Buiten hoor je de vogels en zie je alle dieren weer buiten. Met alle schattige kleintjes. De lente is echt weer een nieuwe fase.

Inmiddels is het tien jaar geleden dat ik mijn eerste kleintje kreeg. Het was een heerlijke tijd. Intens genoten van de zwangerschap en de tijd erna. Ook mijn moeder was in de zevende hemel. Onze kamer in het ziekenhuis was een zee van ballonnen, bloemen en bezoek. De maanden daarna gingen heel snel. Ik ging weer aan het werk en we genoten van het kleine meisje. Mijn moeder sprong bij waar het nodig was. De laatste foto van mijn moeder voor haar ongeluk is genomen tijdens de eerste sinterklaasavond van Fréderique. Samen staan ze er stralend op. Helaas veranderde vlak daarna het leven enorm. Deze week werd Fréderique al 10 jaar. En dat is ook weer een nieuwe fase. Gelukkig kon ze met wat organisatie nog wel met haar oma samen een cadeautje gaan kiezen. En pannenkoeken eten. En weer is er een bijzondere foto van hen samen. Hoewel mijn moeder weinig tot geen expressie meer heeft, staan ze er samen stralend en lachend op. Dat gaf nog meer lente in mijn hart.

En nog veel meer lente vind je vanaf 19 maart in onze studio. Met een heel weekmenu met lichte gerechten, nog meer beweging en heel veel lentekriebels. We hebben slanke hapjes en frisse watertjes voor je klaarstaan. Op maandag, dinsdag en donderdagavond organiseren we lekker een wandeling en elke Zlimmer kan deze week extra komen sporten. Als dat geen lente gevoel geeft…

P.S. Voor nog meer lentekriebels, we hebben nu t/m 31 maart een supermooie actie op onze cavitatie. Bij 6 behandelingen ontvang je wel €75,- korting. Informeer dus snel naar de voorwaarden.

Tot Zlims.

Groetjes,

Ellen

Dit bericht is geplaatst in Blog. Bewaar delink.