Ons team

Bij Zlim Breda sport je onder persoonlijke begeleiding met een programma op jouw lijf geschreven. Zodat je zeker weet dat je jouw doelen behaalt. Of je nu fanatiek wilt afvallen of in vorm wilt blijven. Zlim Breda is de plek om even helemaal met jouw lichaam en lifestyle bezig te zijn. Onze basis is onze persoonlijke benadering. We coachen en motiveren je. Maar het allerbelangrijkste is dat we een warme sfeer creëren en interesse hebben in wat je bezighoudt. En wat er in je leven gebeurt. Fijn is dat je traint in speciale warmtecabines. Zo kun je als je wilt al binnen 45 minuten fit en ontspannen buiten staan. Maar blijven mag zolang onze ruime openingstijden het toe laten. Want er is nog veel meer op het gebied van body en lifestyle. Zlim Breda, voel je goed.

 

Maak een afspraak!

Ellen

Jaren geleden was ik doodongelukkig in weer een andere sportschool. Ik voelde me er erg ongemakkelijk en goed voor mijn zelfvertrouwen was het ook niet. Toen ik voor de zoveelste keer naar een apparaat stond te staren waarvan ik me niet meer kon herinneren hoe ik het moest instellen, was ik er klaar mee. Dit moest anders kunnen. Zo kwam ik terecht bij Zlim Breda. Het afvallen ging als een trein en persoonlijke benadering van het team was een verademing. Het is vrolijk en ontspannen, al bij binnenkomst. Na mijn zwangerschappen (ik heb 4 geweldige dochters) kwam ik steeds terug om de laatste 5 tot 7 kilo eraf te krijgen. Uiteindelijk bleef ik er sporten omdat ik mijn resultaat op deze manier stabiel kon houden. Elke keer als ik bij Zlim binnen stapte, dacht ik: “dit wil ik ook. Ik wil mensen helpen zich weer mooi te voelen. Weer trots op zichzelf te zijn en weer fit en energiek te zijn.” Sinds maart 2016 mag ik doen wat ik het allerliefste doe: onze klanten begeleiden weer blij met zichzelf te zijn. En zich weer lekker in hun vel te voelen. Ik nodig je van harte uit het zelf uit te proberen.

 


Jolanda

Mijn naam is Jolanda en ik ben sinds 2010 werkzaam bij Zlim Breda als afslankcoach. Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is mensen te begeleiden en motiveren, juist als het even moeilijk gaat. Ook als je lichamelijke ongemakken hebt, kunt je bij Zlim terecht voor begeleiding op maat.

Bij Zlim ben ik erachter gekomen hoe belangrijk gezonde voeding is. Om daar meer over te leren ben ik gestart met de opleiding tot gewichtsconsulente.Die heb ik inmiddels al een tijdje met vrucht beëindigd. En werk nu dus ook als erkend gewichtsconsulente binnen Zlim Breda. Ik kijk ernaar uit om je te gaan ondersteunen. Wilt je aan je figuur werken en persoonlijke begeleiding van een gezellig team, dan bent je aan het juiste adres bij Zlim Breda!

 


Sabine

Mijn naam is Sabine en ik werk alweer 7 jaar als afslankcoach bij Zlim Breda. In 2010 ben ik zelf bij Zlim gaan sporten om van mijn zwangerschapskilo’s af te komen.

Toen de kilo’s eraf waren, was ik zo enthousiast dat ik ben gevraagd om bij Zlim te komen werken. Ik vind het leuk om mijn eigen ervaring te gebruiken om onze klanten te motiveren.

 


Astrid

Ik ben Astrid en woon samen met Frank en ons zoontje. Een aantal jaar geleden ben ik vanuit Leiden naar Prinsenbeek verhuisd om te gaan samenwonen. Ik was destijds op zoek naar een leuke baan. Het liefst wilde ik blijven werken met de TFM methode, aangezien ik daar al jaren bekend mee was.

Al snel kon ik aan de slag bij Zlim Breda, waar ik inmiddels al sinds 2012 met veel plezier en passie werk. Hoe fijn is het om mensen te coachen die willen afvallen, meer willen bewegen en beter in hun vel willen zitten? En hoe fijn is het om klanten met gezondheidsklachten zo te begeleiden dat zij ook hun doel bereiken? Het leukste is dat ik dit met hele fijne collega’s mag doen.

Zlim Breda bestaat al ruim 17 jaar en natuurlijk is daar een reden voor. Zlim staat voor afvallen en bewegen op een verantwoorde manier, persoonlijke begeleiding, saamhorigheid en gezelligheid. Daarom hoop ik nog heel lang voor Zlim te werken en je binnenkort als nieuwe klant te mogen verwelkomen.


Inge

Ik ben Inge en woon samen met mijn partner en dochter in Breda. Sinds 2011 ben ik werkzaam bij Zlim Breda als afslankcoach. Hiervoor ben ik werkzaam geweest bij Bodymince. Wat me vooral aantrok bij Zlim is het totaalpakket dat we bieden; een formule die echt werkt. Je bent op verschillende manieren bezig met je lichaam en dat vind ik heel erg goed. Je bent bij ons aan het bewegen, met je voeding bezig en je pakt tegelijk je huid aan. Wil je jouw huid extra laten verzorgen? Maak dan zeker gebruik van onze salonbehandelingen.

Wat ik zo leuk vind aan mijn werk bij Zlim, is vooral het persoonlijk contact en de band die je opbouwt met verschillende mensen. Op deze manier kun je iedere klant de persoonlijke begeleiding geven en zo samen het gewenste resultaat bereiken. En als het resultaat bereikt is, dan zie je dat de klanten gelukkig en tevreden zijn. Dit geeft mij een zeer voldaan gevoel. Wilt jij ook graag werken aan je figuur? Dan hoop ik je snel te ontmoeten bij Zlim Breda. Aarzel niet. We gaan samen je gewenste resultaat bereiken.


Els

Mijn naam is Els, 58 jaar, getrouwd met Yde en trotse moeder van twee dochters. Per 1 november 2018 ben ik in dienst van Zlim Breda als bewegingscoach.Ik vind het heel leuk dat ik van mijn hobby mijn beroep kan maken. Graag stimuleer en motiveer ik je om je doel te behalen. Mijn opleiding als Counsellor en Coach komt hierbij dan ook goed van pas. Ook heb ik de opleiding Bewegingsdeskundige Seniorensport afgerond.

De persoonlijke begeleiding bij Zlim spreekt mij erg aan. Deze persoonlijke aandacht geeft je het gevoel dat je belangrijk bent en dat is ook zo. Er hangt een gezellige, warme sfeer en dit maakt het sporten nog leuker.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!


Petra

Ik wil me graag aan jullie voorstellen.

Ik ben Petra van der Hoeven en versterk het team van Zlim per 1 december 2018. Ik ben 41 jaar, getrouwd met Ben en heb 2 kinderen van 4 en 7 jaar. Na mijn zwangerschap van mijn jongste dochter heb ik een gewichtsconsulente in de arm genomen om mijn overtollige kilo’s kwijt te raken. Ik werd zo enthousiast van dit traject dat ik zelf alles wilde weten over voeding. Toen ben ik de opleiding gewichtsconsulente gestart. Sinds 2 jaar werk ik als erkend gewichtsconsulente en begeleid ik mensen met afvallen en naar een gezond eet- en leefpatroon. Hier word ik heel enthousiast van. Mensen die hierdoor meer energie en zelfvertrouwen krijgen, is een kroon op m’n werk! Ik kijk ernaar uit om je te coachen. Dus heb je een voedingsvraag, dan weet je me te vinden.

Maak een afspraak!