Ervaringen

Voel je fitter, vitaler en mooier!

Afvallen is niet gemakkelijk. Met onze hulp lukt het jou om slanker en fitter te worden en je huid sterk te verbeteren. In een vertrouwelijke en fijne omgeving.
Of je nu overgewicht hebt, slechts enkele kilo’s kwijt wilt, je lichaam wenst te verstevigen of je niet prettig voelt bij de onpersoonlijkheid van een sportschool, bij Zlim zit je op je plek. Met meer dan 30 jaar ervaring biedt Zlim die persoonlijke en professionele begeleiding die je nodig hebt om jouw doelstellingen te behalen.

Maak een afspraak!


Gerda: -7 kg /  -72 cm

Kies voor jezelf…kies ZLIM Breda!

Wist je dat gepland aan jezelf werken een handige,  prettige en prima levenswijze is?

Het houdt mij soepel en fit.  Ik ben afgevallen en mijn kleren staan steeds leuker. Ik straal weer omdat ik me lekkerder in mijn lijf voel. Toen ik laatst een jurk ging kopen, had ik gewoon een maat minder.

Bij Zlim Breda leer ik betere keuzes maken. Ook bijvoorbeeld voor als ik uit eten ga. Vragen over maaltijden of gewoon voor lekkere recepten,  de voedingsconsulentes staan altijd klaar.

Het team van Zlim zorgt ervoor dat je bij klachten aan pezen of spieren of zelfs met een blessure lekker kunt bewegen. Ook een afspraak bij hun fysiotherapeut is snel gemaakt.

Tot slot kun je in de salon terecht voor allerlei andere fijne behandelingen. Bijvoorbeeld tegen cellulite.

Kortom: Ik voel me goed. Wil jij dat ook? Laat het niet alleen bij goede voornemens. Bel gewoon nu direct.  Alvast véél succes gewenst en tot ziens bij ZLIM Breda!

Sportieve groet, GerdaAngelique: -10 kg /  -81 cm

Zlim heeft ervoor gezorgd dat ik weer lekker in mijn vel zit. In mei 2016 ben ik ondersteuning gaan zoeken. Ondanks dat ik bewoog en gezond at, kwam ik toch in gewicht aan. Ik heb zelfstandig diverse methoden geprobeerd om gewicht te verliezen. Helaas zonder het gewenste resultaat. Naast figuurcorrectie wilde ik ook graag een gezond BMI bereiken. Ik besloot te beginnen bij Zlim omdat ik het nu toch echt serieus wilde aanpakken en omdat het mij zelfstandig niet lukte. De persoonlijke aandacht en de adviezen op maat van de diëtiste spraken mij aan.

Inmiddels voel ik me trots en ook gezond. Ik merk echt dat ik bij het sporten of wandelen minder kilo’s hoef mee te sjouwen. Daarnaast is het natuurlijk heerlijk wanneer je kleren te ruim zitten en je een maatje minder kunt aantrekken.

Het voedingsadvies vond ik erg prettig. Het is voor mij geen dieet geweest waarbij ik het gevoel had dat ik heel veel moest laten. Er was altijd een luisterend oor op de momenten dat ik het moeilijk had. Door de tips van de diëtiste heb ik dit soort momenten niet meer. Ik heb tijdens de kuur echt balans gevonden. Ik houd ook gewoon van gezelligheid en van eens een wijntje, lekker eten of uit eten gaan. Dit wil ik ook blijven doen, maar wel binnen de mogelijkheden.

Het voordeel van afslanken met Zlim, in tegenstelling tot alleen proberen af te vallen, vind ik de persoonlijke aandacht. Bij Zlim tref je iemand die het verloop van het afvaltraject bewaakt, jouw sportoefeningen en eetgewoonten kan aanpassen en jou wekelijks weegt en regelmatig meet. Je ziet direct resultaat van jouw week. Gun jezelf een gezond en slank lichaam! Tob niet langer en pak het serieus en goed aan met de juiste beweging en begeleiding. Zlim kan dit echt bieden!

 


Grace: -7,4 kg / -78 cm

In 2003 startte ik een kuur en viel 11 kilo en heel veel cm af. Geweldig! 14 jaar later zaten er door allerlei omstandigheden weer wat kilo’s aan waar ik geen vrede meer mee had! Ik belde met Zlim, inmiddels gevestigd in een prachtige nieuwe afslankstudio aan de Nieuwe Heilaarstraat. Na figuuranalyse sprak ik een nieuwe kuur af en viel bijna 8 kilo af.

Zlim werkt voor mij om de combinatie van gewichtsafname in kilo’s en plaatselijke cm afname! Ik kreeg de bevestiging dat mijn voedingspatroon in orde is, maar de witte wijntjes voor mij echte dikmakers zijn.

De sfeer in de studio is prettig en de begeleiding is rustig en professioneel! Om op gewicht te blijven heb ik nu een onderhoudsabonnement afgesloten voor 1 keer per week sporten en daarna de ozontherapie! En af en toe een ontspanningsmassage of andere behandeling boeken is ook mogelijk! Heel blij dat ik Zlim weer gevonden heb!

Voor

Na

 

 


Stephanie: -10 kg / -94 cm

Eigenlijk ben ik altijd wel wat zwaarder geweest en daar had ik af en toe ook moeite mee, echter lukte het niet om af te vallen. Na mijn vakantie ben ik bij Zlim Breda terecht gekomen via een foldertje dat toevallig in de brievenbus lag tussen alle andere folders. Hun methode sprak me erg aan, ook doordat het ook over centimeters ging. Eenmaal daar begonnen voelde ik me steeds beter en mijn gewicht ging omlaag en kleding zat steeds beter en losser.

Maar het belangrijkste is dat ik me nu goed voel in mijn eigen lichaam en ik er vertrouwen in heb dat ik er zelf voor kan zorgen dat dit zo blijft. Iedereen van Zlim Breda erg bedankt voor de goede begeleiding en steun tijdens dit proces. Groetjes Stephanie!

Na

Voor


Thea: -22 kg / -122 cm

Deze foto is vandaag gemaakt, een jaar nadat ik met hulp van Zlim met afvallen begonnen ben. Ik ben nu ongeveer 22 kilo kwijtgeraakt en mijn gezondheid is bovendien een stuk beter. Mijn bloeddruk is verlaagd, net als mijn cholesterolgehalte. Ook voel ik mij veel fitter en energieker. Dankzij heel goede voedingsadviezen en lekker sporten ben ik echt een andere richting ingeslagen. Ik val nog steeds beetje bij beetje af. Hulde aan Zlim! Jullie had ik echt nodig.


Sabine: -24 kg / -165 cm

Na mijn eerste zwangerschap, woog ik 82 kg. Ik wilde heel graag iets aan die extra kilo’s doen, maar niet in een sportschool waar ik mezelf niet prettig bij voel.

Met behulp van Zlim ben ik 24 kg en 165 cm afgevallen. Ik blijf sporten bij Zlim want één ding weet ik zeker; ik wil NOOIT meer terug naar die 82 kg.

Maak een afspraak!