Detox week

Van 18 t/m 22 maart is het weer zo ver. Onze Zlim detoxweek.

Wat is een detox?

Je lichaam moet vaak hard werken om gifstoffen te verwerken. Zaken als alcohol, roken, suiker, luchtverontreiniging en stress helpen hier niet bij. Tussen 18 en 22 maart kun je meedoen met de 9daagse detox kuur bij Zlim Breda.

Tijdens deze kuur ga je tijdelijk over op lichtere voeding om je spijsverteringssysteem tot rust te laten komen en je darmen te reinigen. Dit heeft vele voordelen. Zo voel je je na de kuur fitter en energieker, ziet je huid en haar er beter uit en is je nachtrust verbeterd.

Hoe werkt een detox kuur bij Zlim?

Tussen 18 maart en 22 maart starten wij met de kuur en op deze dagen bieden wij ook de intensieve begeleiding in de besloten Facebookgroep. Heel belangrijk is om veel rust in te plannen.

De kuur is als volgt opgebouwd. Er zijn 2 dagen om af te bouwen en het lichaam voor te bereiden op de detox (start is op 16 maart), 5 dagen voor de detox en 2 dagen om weer op te bouwen. Tijdens de kuur krijg je begeleiding met betrekking tot voeding, beweging en nog veel meer. Natuurlijk helpt het als je komt sporten bij Zlim. Voor de extra beweging, maar ook voor het contact met mede-detoxers.

Je kan een goodie bag aankopen met onder andere het menu voor alle dagen, een uitgewerkte boodschappenlijst, een huidborstel, detox olie, magnesiumkristallen voor een voetenbad en een lekkere detoxthee. Deze bieden we aan voor 59,- . Voor niet Zlimmer is deze goodie bag 69,-. Natuurlijk kan je ook enkel de detoxkuur en de boodschappenlijst aankopen. Voor Zlimmers is deze gratis. Voor niet-Zlimmers kost dit 25,- inclusief toegang tot de besloten Facebookgroep.

Alle producten van onze lijst zijn eenvoudig in de supermarkt te verkrijgen.

Hoe kan je je aanmelden?

Voor 7 maart kun je je aanmelden in de studio of via breda@zlim.nl. We kunnen intensieve begeleiding bieden in de studio en via een besloten FB groep. Like hiervoor onze pagina als je dat nog niet hebt gedaan. We zien je aanmelding met plezier tegemoet.

Kijk ook regelmatig op onze Facebook-pagina voor meer informatie.

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bewaar delink.