Dag 6 suikervrije week

Dag 6

De standaard drukke zaterdag. Allemaal clubjes en veel op en neer gesjees. Als ontbijt magere kwark met 2 kiwi’s en wat gehakte noten. Ik vind dit echt lekker. En mis mijn boterham totaal niet. Ook mijn plakje ontbijtkoek niet overigens. Wat ik toch best vaak nam. Sowieso geen enkele drang meer naar zoete dingen. Voor de lunch maak ik de halve avocado’s met een eitje erin. Superlekker. Volgende keer doe ik er een plakje gerookte zalm bij. Ook de meisjes vinden het lekker.

Nu moet ik weer mijn tussendoortjes gaan nemen. Maar die vergeet ik nog. Pas tegen 17u denk ik eraan. Snel een groot stuk komkommer. ’s Avonds eten we bij mijn vader. Zuurkool met puree en spek. Ik neem heel veel zuurkool en een heel klein beetje puree. En maar 2 kleine stukjes spek. Later op de bank een handje ongezouten noten. Toch nog een beetje trek. Al met al vind ik dat het best goed gaat.

Dit bericht is geplaatst in Blog. Bewaar delink.