Dag 5 suikervrije week

Dag 5

Als ontbijt maak ik Griekse yoghurt met kiwi en mandarijn en een paar walnoten. Heerlijk! En gelijk mijn fruit voor vandaag binnen? De kipsalade als lunch was heerlijk. Ik ben vandaag niet moe en heb ook geen honger. Voor de avondmaaltijd maak ik de sesambiefstuk met broccolipuree. De meisjes vinden het heerlijk. Die houden we erin. Al met al is het heel goed gegaan deze week. Wonderlijk dat ik hoofdpijn had en zo moe was. Terwijl ik van mezelf denk dat ik niet zoveel suiker gebruik. Mijn voornemens voor het nieuwe jaar? Wat bewuster omgaan met mijn voeding. Als tussendoortjes hou ik de lijst uit de suikervrije week aan. Dat is al niet moeilijk. En wat meer rekening houden met de koolhydraten. Ben benieuwd hoe ik het volgende week – the week after – ervaar…

Dit bericht is geplaatst in Blog. Bewaar delink.