Dag 4 suikervrije week

Dag 4

De meest vieze smoothie van mijn leven… JAK! Maar met allemaal gezonde ingrediënten, dus vooruit maar. Het is niet helemaal opgegaan. De wortel-kokossoep vond ik wel heel erg lekker. En die was binnen twintig minuten gemaakt. Ideaal. Vanavond de kipsalade. Superlekker. Ik had de kip gemarineerd in sojasaus en er ook nog taugé aan toegevoegd. Evenals het restje courgette spaghetti van gisteravond. 3 van de 4 kinderen bij mij vonden het lekker. Dus dat is een plus. En die laatste telt eigenlijk niet, want die eet niets wat groen ziet… Vannacht wel met hoofdpijn wakker geworden. Heel goed blijven drinken. Vanochtend met vlagen een lichte hoofdpijn. Dat heb ik zelden. Zou het dan toch een afkickverschijnsel zijn? Of komt het ‘gewoon’ uit mijn nek? Vandaag verder ontzettend moe. Maar geen honger. Vanavond was de nieuwjaarsreceptie in de studio en het was superleuk. Heel de avond lekker van de verschillende watertjes met een smaakje geproefd. Dat is echt prima te doen. Morgen alweer de laatste dag. Heb net gezien dat ik geen kokosmelk meer heb voor de smoothie. Dus daar moet wat geïmproviseerd worden. Maar als lunch heb ik kipsalade.

Dit bericht is geplaatst in Blog. Bewaar delink.