Anti-cellulite en anti-verslapping

Wil je je huid aanzienlijk verbeteren?

Contourverbetering, huidverstrakking, striae of cellulite verminderen?

Boek dan nu snel je behandelingen met de Skin Firm Lipo.

 

Revolutionaire combinatie

Door de combinatie van cavitatie (tegen overtollig vet), bindweefselmassage, radiofrequentie en infrarood kunnen we je huid en contouren enorm verbeteren.

Ons unieke Skin Firm Lipo systeem is een behandelingstechniek die probleemzones van het lichaam  doeltreffend en gecombineerd aanpakt. Met name op de  bekende vetgevoelige gebieden als buik, billen, dijen en bovenarmen. Daarnaast kunnen we cellulite sterk verminderen en verslapte huid duidelijk verbeteren.

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen dat je nodig hebt, hangt af van de conditie van de huid. Wij raden gemiddeld 12 tot 15 behandelingen aan, verdeeld over twee sessies per week. Na de behandelingen is het behandelde gebied zichtbaar strakker en steviger. Om het resultaat te behouden, is een tweemaandelijkse behandeling aan te raden.

 

Prijzen

Prijzen Skin Firm Lipo:

Een proefbehandeling kost €25

Zone A (grote zone)

15 behandelingen grote zone , inclusief huidborstel, ondersteunende huidolie en voedingsadvies 1099,-
 

Zone B (kleine zone)

15 behandelingen kleine zone, inclusief huidborstel, ondersteunende huidolie en voedingsadvies 725,-

 

Gratis intake

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen in je strijd tegen cellulite en verslapping? Of wil je van een plaatselijk vetrolletje af? Maak nu een afspraak voor een gratis intake. We vertellen je graag hoe wij je kunnen helpen.

Afspraak maken