Behandelingen

Met onze Zlim methode val je snel, gezond en blijvend af. Daarnaast kun je in onze salon terecht voor een mooiere huid. Natuurlijk adviseren we je graag persoonlijk en geheel vrijblijvend.  

Maak een afspraak


Zlim methode

De Zlim methode is een medisch verantwoorde aanpak. We geven persoonlijke en motiverende begeleiding, advies over gezonde voeding en begeleiden je bij het doelgericht bewegen. Zlim is een methode met gegarandeerd resultaat.

Lees meer


Bindweefselmassage: anti-cellulite en anti-verslapping

Eén van de bekendste methodes om cellulite te verminderen is bindweefselmassage (ook wel lipomassage genoemd). Bij bindweefselmassage wordt een rolmassage uitgevoerd met behulp van een apparaat. Dit zorgt ervoor dat de verkleefde cellulite wordt losgemaakt en dat opgestapeld vet en vocht gemakkelijker wordt afgevoerd. De plaatselijke bloeddoorstroming verbetert en de productie van collageen wordt gestimuleerd zodat de huid steviger en mooier wordt.

Lees meer


Stabiele cavitatie: het alternatief voor liposuctie

‘Al zou ik nog 5 kg afvallen, van dat vetrolletje kom ik niet af’.
Herkenbaar? Met stabiele cavitatie kun je dat vetrolletje snel en pijnloos laten verdwijnen.

Liposuctie zonder chirurgische ingreep, zo noemen wij het. Heb jij te veel vet op dijen, buik of lovehandles?  Kortom, van die lastige gebieden waar het vet maar niet wil verdwijnen? Dan is cavitatie de oplossing.

Lees meer


ROM machine: in 2 x 4 minuten je conditie verbeteren

Na de training in de warmtecabine nog energie over? Of wil je ook je conditie enorm verbeteren? Doe dan na je Zlim training nog 2 x 4 minuten oefeningen op de ROM-machine.

Lees meer