Behandelingen

Met onze Zlim-methode val je snel, gezond en blijvend af. Daarnaast kun je in onze salon terecht voor een mooiere huid. Natuurlijk adviseren we je graag persoonlijk en geheel vrijblijvend.  

Maak een afspraak


Skin Firm Lipo: anti-cellulite en anti-verslapping

Wij werken met een revolutionaire methode om cellulite en vetophopingen te verminderen. En je contouren aanzienlijk te verbeteren. Namelijk bindweefselmassage in combinatie met stabiele cavitatie, radiofrequentie en infrarood. Deze behandeling zorgt ervoor dat verkleefde cellulite wordt losgemaakt en dat opgestapeld vet en vocht gemakkelijk worden afgevoerd. De plaatselijke bloeddoorstroming verbetert en de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd zodat de huid steviger en mooier wordt.

Lees meer


Detox wrap: ontgiften, verstrakken en verstevigen

De Universal Contour Wrap verwijdert dode huidcellen, reinigt de huid, ontgift het lichaam, verstrakt de huid en maakt littekens, striemen en cellulite minder zichtbaar. Ook garandeert het een groot centimeterverlies. Het is niet ongebruikelijk dat je na een kuur van meerdere behandelingen een maatje kleiner in kleding krijgt.

Lees meer


ROM machine: in 2 x 4 minuten je conditie verbeteren

Na de training in de warmtecabine nog energie over? Of wil je ook je conditie enorm verbeteren? Doe dan na je Zlim training nog 2 x 4 minuten oefeningen op de ROM-machine.

Lees meer