Afslanken in 4 stappen met de Zlim-methode

Onze Zlim-methode is gebaseerd op gezond eten in combinatie met doelgericht bewegen en ozontherapie. Heel effectief, efficiënt en geschikt voor jong en oud.
Afvallen en plaatselijk centimeters verliezen doe je samen met Zlim!

Maak een afspraak!


Stap 1: gratis figuuranalyse

De eerste keer dat je bij ons komt, krijg je een gratis figuuranalyse waarbij we je lichaam zorgvuldig meten op 9 plaatsen. Tijdens deze figuuranalyse vertellen we je alles over de Zlim-methode en beantwoorden we jouw vragen. Ook gaan we uitgebreid in op jouw wensen en doelstellingen.

Advies op maat

Aan de hand van de figuuranalyse weet je precies hoeveel centimeters jij kunt gaan afslanken en op welke plaatsen. Afhankelijk van je wensen, leeftijd, stofwisseling, lichaamsbouw en conditie krijg je een persoonlijk advies van ons. Daarna bepalen we de doelen die jij wilt gaan behalen en stellen we een persoonlijk trainingsprogramma voor je op. Nu kun je aan de slag!


Stap 2: doelgericht bewegen

Het gaat erom dat je centimeters kwijtraakt op de plaatsen waar jij het wilt. Zlim Breda past de TFM-methode toe voor algemeen gewichtsverlies en plaatselijke figuurcorrectie. Bij Zlim Breda train je twee keer per week een half uur in verwarmde TFM (Thermo Fysische Methode) cabines. Per keer ben je maar 30 minuten aan het sporten. De warmte verkort de tijd die nodig is voor een workout en de actieve en doelgerichte oefeningen zorgen voor de afbraak van vet op specifieke plaatsen waar jij het wilt.

Deskundige begeleiding

Je bewegingsprogramma met oefeningen is speciaal voor jou samengesteld. Je gaat op een doelgerichte en medisch verantwoorde manier aan de slag onder de deskundige begeleiding van onze bewegingscoaches. Door de oefeningen liggend uit te voeren worden je rug en gewrichten ontlast. De warmte in de TFM-cabine bevordert de doorbloeding van huid- en spierweefsel en voorkomt spierpijn. Heb je last van gewrichtsklachten, reuma, artrose, artritis of fibromyalgie, dan ben je extra gebaat bij de warmte tijdens het sporten.

Bewezen concept

Bovenstaande methode bewijst zich al meer dan 30 jaar. En je doet een beroep op een bewezen concept in plaats van de zoveelste nieuwe hype. Voedingswetenschappers van de Universiteit van Wageningen volgden in 2008 gedurende 40 weken 39 vrouwen die verschillende afslankmethodes toepasten. De uitkomsten van dit onderzoek toonden aan dat intensieve voedingsbegeleiding in combinatie met doelgericht bewegen de beste methode is om af te vallen. Dit is precies waar de Zlim-methode voor staat.


Stap 3: ozontherapie

Wil je weer een strakke buik en mooie benen? Wij maken gebruik van ozontherapie waardoor je huid gladder en strakker wordt. Elke keer onderga je na het sporten een ontspannende huidbehandeling in onze ozoncabine. Deze behandeling zorgt ervoor dat je afvalstoffen makkelijker afvoert en de doorbloeding gestimuleerd wordt. Cellulite vermindert en je huid wordt weer gezond, strak en glad.


Stap 4: voedingsadvies

Bij Zlim Breda schrijven we geen dieet voor. We doen ook niet aan maaltijdvervangers, pillen, shakes of injecties. In plaats daarvan helpen we je om te komen tot een gezond, evenwichtig en makkelijk voedingspatroon dat is afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Hierdoor voelt het niet als een dieet. En hoef je ook niet apart voor jezelf te koken terwijl de rest van het gezin iets anders eet.

Geleidelijk naar blijvend gewichtsverlies

Tijdens je programma begeleiden de Zlim-consulenten je in het geleidelijk aanpassen van je eet- en leefpatroon. Je krijgt verantwoord voedingsadvies van onze gediplomeerde gewichtsconsulenten. Hierbij volgen we de Richtlijnen Gezonde Voeding. Je zal versteld staan als je ziet wat je allemaal kunt eten en in welke hoeveelheden. In kleine stappen leer je de tips en trucs om een verantwoorde en vooral makkelijke voedingsbalans te vinden, zodat je niet alleen kilo’s kwijtraakt tijdens je kuur, maar ook na afloop je nieuwe gewicht behoudt!

Maak een afspraak!