Afslanken in 4 stappen

Onze Zlim-methode is gebaseerd op gezond eten in combinatie met doelgericht bewegen en ozontherapie. Afvallen en plaatselijk centimeters verliezen doe je samen met Zlim.

Maak een afspraak!


Gratis figuuranalyse

De eerste keer dat je bij ons komt, krijg je een gratis figuuranalyse. Tijdens deze figuuranalyse vertellen we je uitgebreid over onze methode. En willen we vooral jouw wensen en doelstellingen horen. Natuurlijk beantwoorden ook al je vragen. Vervolgens meten we je zorgvuldig op 9 plaatsen. Zo weet je precies hoeveel centimeters je kunt afslanken en op welke plaatsen.

Op maat

Afhankelijk van je wensen, leeftijd, stofwisseling, lichaamsbouw en conditie stellen we een persoonlijk advies op. Samen bepalen we je doelen. Daarna stellen we een persoonlijk trainingsprogramma voor je op. En dan gaan we lekker aan de slag.


Doelgericht bewegen

Verlies centimeters waar jij het wilt

Bij Zlim Breda train je twee keer per week een half uur in de TFM cabines. Door doelgericht te bewegen in de warmte zorg je voor de afbraak van vet op plaatsen waar jij het wilt. Je bewegingsprogramma wordt speciaal voor jou samengesteld.

Figuurcorrectie voor jong en oud

In de aangenaam verwarmde cabine voer je de oefeningen uit onder deskundige begeleiding van onze bewegingscoaches. Doelgericht en medisch verantwoord. De oefeningen worden liggend uitgevoerd zodat je rug en gewrichten worden ontlast. De warmte in de cabine bevordert de doorbloeding van huid- en spierweefsel en voorkomt spierpijn. Heb je last van gewrichtsklachten, reuma, artrose, artritis of fibromyalgie, dan ben je extra gebaat bij de warmte tijdens het sporten. De warmte verkort de tijd waarin je een work out doet. Per keer ben je maar 30 minuten aan het sporten. Kortom, doelgericht bewegen is gezond sporten, heel efficiënt en geschikt voor jong en oud.

Bewezen concept

Zlim past de TFM-methode toe voor algemeen gewichtsverlies en plaatselijke figuurcorrectie. Deze methode bewijst zich al meer dan 30 jaar. Je doet dus een beroep op een bewezen concept. In plaats van weer een nieuwe hype. Voedingswetenschappers van de Universiteit van Wageningen volgden in 2008 gedurende 40 weken 39 vrouwen die diverse afslankmethodes volgden. Dit recent onderzoek toont aan dat intensieve voedingsbegeleiding in combinatie met doelgericht bewegen de beste methode is om af te vallen. Afvallen volgens de Zlim methode dus.


Ozontherapie

Een revolutie voor een gezonde en strakke huid

Wil je weer een strakke buik en mooie benen?  Na het sporten onderga je steeds een ontspannende huidbehandeling in onze ozoncabine. De cabine zorgt ervoor dat je afvalstoffen makkelijker afvoert en stimuleert de doorbloeding. Cellulite vermindert en je huid wordt weer mooi, strak en glad.


Voedingsadvies

Bij Zlim Breda schrijven we geen dieet voor. En we hebben ook geen maaltijdvervangers, pillen, shakes of injecties. Wel helpen we je bij  een gezond en makkelijk voedingspatroon dat past in jouw leven.

Tijdens de kuur begeleiden de Zlim consulenten je bij het geleidelijk aanpassen van je eet- en leefpatroon. Je krijgt verantwoord voedingsadvies van onze gediplomeerde gewichtsconsulenten. En onze adviezen zijn altijd afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Met ons voedingsadvies sluiten we aan bij jouw huidige leven. Zodat het niet voelt als een dieet. En zodat je ook niet apart voor jezelf hoeft te koken, terwijl de rest van het gezin iets anders eet. In kleine stappen leer je de tips en trucs om een verantwoorde en vooral makkelijke voedingsbalans te vinden.

De Zlim voedingsdeskundigen volgen de Richtlijnen Gezonde Voeding. Je zal versteld staan als je ziet wat je allemaal kan eten en in welke hoeveelheden. Je leert evenwichtig en gezond te eten, zodat je niet alleen nu kilo’s kwijtraakt, maar je ook  – na het einde van je kuur –  je nieuwe gewicht kunt behouden.

Maak een afspraak!