Gratis figuuranalyse / 076 - 530 93 88

Voor wie

Gezond en blijvend afvallen voor iedereen, dat is waar Zlim Breda voor staat. Maar we kunnen je extra goed helpen indien:

  • Je de laatste tijd gestaag aankomt en de extra kilo’s op plekken blijven zitten waar je het voorheen niet gewend was. Zoals op je buik of in je taille.
  • Je jezelf al een paar keer op een streng regime hebt gezet van niet snoepen en gezond eten. En dat dan vervolgens maar even weet vol te houden. En je je daarna slecht voelt over jezelf.
  • Als je al veel geprobeerd hebt. Misschien zelfs wel aan maaltijdvervangers, repen en/of crash diëten gezeten hebt. Je dan wel snel een paar kilo afviel, maar die kilo’s er nu weer (dubbel) aan zitten. En het nu erg moeilijk is die kilo’s eraf te krijgen.

Wij hebben goed nieuws. Wij kunnen je helpen. Om op korte termijn, met kleine stapjes blijvend gewicht én centimeters te verliezen.

Na de zwangerschap

Ben je net bevallen? En gaan die laatste kilo’s er maar niet af? Wellicht voel jij je nog heel moe en vind je het lastig om op je voeding te letten. Regelmatig eten is natuurlijk ook moeilijk met een pasgeboren kleintje in huis.

Ook vind je de combinatie van het “gewone” leven met het moederschap misschien even een grote uitdaging. Of zit je gewoon niet zo lekker in je vel. Na een zwangerschap veranderd je lichaam. Verslapte huid, hobbels en putjes die je voorheen niet kende.

Wil jij je ook weer fit en energieker voelen? Niet meer zo moe? Je oude kleding weer passen? Weer een zachte, mooie huid en flink wat centimeters minder? Even tijd voor jezelf hebben?

Bij Zlim Breda kun je in alle rust lekker aan je lichaam werken en daarna ontspannen. Wij hebben heel duidelijke opvattingen over hoe wij onze dienstverlening inrichten. We staan voor professionele begeleiding en veel persoonlijke aandacht. Dat kan zijn in de vorm van coaching, of een luisterend oor. Het is bij ons warm en gezellig. Daarnaast is sporten bij ons gewoon leuk. Zelfs als je niet zo van sporten houdt, of als je moeite hebt met sporten door rug of nekklachten of zelfs reumatische klachten hebt.

Wij zijn er voor je! En zeker als je jezelf herkent in onderstaande punten:

  • als je je taille weer terug wil zien
  • je je stoort aan je buik of benen
  • je gefrustreerd bent geraakt dat je strenge dieet niets oplevert
  • je je minder mooi en aantrekkelijk voelt
  • je je ook weer fitter en sterker wil voelen
  • je weer midden in het leven wil staan en daarvan wil genieten
  • je je weer echt vrouw wil voelen

Neem snel contact met ons op en maak een nieuw begin voor de rest van je leven.


Vraag een gratis figuuranalyse aan