Gratis figuuranalyse / 076 - 530 93 88

Voel je slank, voel je goed


Herken je dit?

Ineens is je lijf niet meer jouw lijf zoals je dat altijd hebt gekend. Je taille is verdwenen. Je kleding zit niet meer lekker. Je lichaam is veranderd. Je stoort je aan je maag en buik. Waar is je eigen lijf gebleven? Voel je je nog wel aantrekkelijk? Waar komen die putjes ineens vandaan? Kun je daar iets aan doen?

Je begint vol goede moed niet meer te snoepen en stapt over op alleen gezond eten. Maar zo’n streng regime kun je niet voortdurend volhouden. Het gevolg: de kilo’s gaan er niet af en je raakt teleurgesteld in jezelf.

Hoe fijn zou het zijn als jouw kleding gewoon weer comfortabel zit en je niet opnieuw een grotere maat hoeft aan te schaffen? Hoe lekker zou het zijn als je weer vol zelfvertrouwen zit en van het leven kunt genieten? Hoe zou het zijn als mensen zeggen: “Wat zie jij er goed uit!”? Hoe heerlijk zou het zijn als je weer fit en vol energie allerlei dingen kunt ondernemen en als je jezelf weer hebt gevonden?

Het goede nieuws is dat het mogelijk is om jouw doel te behalen. En daarvoor hoef niet naar een onpersoonlijke sportschool. Zlim Breda is jouw sportschool, personal trainer én je diëtiste in één. Bij ons kun je lekker aan de slag met je lijf in een warme en persoonlijke omgeving. We gaan intensief met je werken en hanteren een persoonlijke en professionele benadering. Ons doel is dat je je bij Zlim thuis voelt en weer lekker in je vel komt te zitten.

Wij helpen je graag

Afvallen, geheel of plaatselijk, is niet makkelijk. Laat ons je daarbij helpen. Neem contact op voor een vrijblijvende figuuranalyse en een proefles via breda@zlim.nl of telefonisch op het nummer 076 – 530 93 88.

Vraag een gratis figuuranalyse aan