Gratis figuuranalyse / 076 - 530 93 88

De voordelen van Zlim

Afslanken en verstevigen van uw figuur met blijvend resultaat. Met Zlim maak je kennis met een gezonde levensstijl. Zlim, zoveel meer dan afslanken alleen. Alle voordelen op een rij.


Vraag een gratis figuuranalyse aan

Persoonlijk

Meer resultaat dankzij persoonlijke coaching

Afvallen is niet makkelijk. Vol goede moed begin je met weer een nieuw wonderdieet. Een aantal weken later heb je het diëten alweer opgegeven. Je denkt terug aan de talloze diëten die je al hebt uitgeprobeerd, de maaltijdvervangers die je hebt gegeten en de sportscholen die je hebt bezocht en komt tot de conclusie dat jouw pogingen tot afvallen tevergeefs waren. Bij Zlim begrijpen we hoe moeilijk afvallen is en daarom bieden wij jou de steun waar je tijdens die moeilijke momenten zoveel behoefte aan kunt hebben. Met Zlim sta je er niet alleen voor.
Tijdens het afvallen coachen we jou en denken we met je mee.

Met de persoonlijke begeleiding en permanente morele steun van onze afslankcoaches zorgen we er samen voor dat jij je doelen behaalt. Met afslanken onder begeleiding behaal je namelijk meer succes en behoud je jouw ideale gewicht. Wij staan er garant voor dat jij de afgesproken doelen haalt.

Persoonlijke coaching en aandacht bieden is waar Zlim bekend om staat.


Eenvoudig

Bij Zlim weten we als geen ander hoe lastig het kan zijn om een dieet vol te houden. Apart voor jezelf koken terwijl de rest van het gezin ‘normaal’ eet, dat is niet echt gezellig natuurlijk. Bovendien bestaan er leuke dingen om te doen dan calorieën tellen, honger hebben en voortdurend letten op wat je eet. Zlim doet daar niet aan. We geven je adviezen voor een lekker en gezond eetpatroon zonder dat je echt moet diëten. Wij maken van afslanken geen straf, maar een beloning. Bovendien helpen wij je met een gezond voedings- en bewegingspatroon dat naadloos in jouw leven past. Eenvoudig, efficiënt en effectief, zo zou je onze methode het best kunnen omschrijven.


Wetenschappelijk bewezen

Hoeveel afslankmethoden blijken achteraf geen hype te zijn?

De effectiviteit van ons concept is al bewezen. Voedingswetenschappers van de universiteit van Wageningen volgden in 2008 gedurende 40 weken 39 vrouwen die diverse afslankmethodes volgden. Dit onderzoek heeft aangetoond dat intensieve voedingsbegeleiding in combinatie met doelgericht bewegen de beste methode is om af te vallen. Dat is de basis van het concept van Zlim. Kies je voor Zlim, dan doe je beroep op een concept dat écht resultaat levert en niet op een dieet dat momenteel in de mode is.


Snel en effectief

Je hebt een druk leven, dus je wilt niet elke week enkele uren in de sportschool doorbrengen. Bij Zlim kan je in 45 minuten weer buiten staan. Na een half uurtje trainen en een huidbehandeling van een kwartiertje gevolgd te hebben kun jij weer verder met jouw dag (of avond). Een training in een warmtecabine van 30 minuten heeft hetzelfde effect als een uur fitnessen of sporten. Na het uitvoeren van de bewegingssessie gaat de calorieverbranding nog een tijd door. Dit is het zogenaamde ‘after burn’-effect, dat duidt op de periode van verhoogde stofwisseling in rust. Door twee keer per week een half uurtje bij Zlim te sporten kun je zo een enorm resultaat bereiken! De persoonlijke begeleiding houdt je gemotiveerd en vormt jouw stok achter de deur.


Gezond en lekker

Om af te vallen is het belangrijk dat je een gezond eetpatroon aanneemt. Op een verantwoorde manier op je gewicht letten, zorgt ervoor dat je op een gezonder manier er beter uit gaat zien. Een nieuw eetpatroon moet immers wel in jouw leven en in dat van je naaste omgeving passen. De diëtisten en voedingsdeskundigen bij Zlim leren jou op de juiste manier te eten en begeleiden jou daarbij. Het eetpatroon is aangepast aan jouw individuele behoeften en is samengesteld op basis van jouw levensstijl. Dit nieuwe eetpatroon is dus niet een dieet waarbij je tijdelijk je eetpatroon aanpast, waarbij je na het dieet weer aankomt. Jouw nieuwe voedingspatroon is goed vol te houden en zorgt ervoor dat het gewichtsverlies een blijvend resultaat oplevert. Bovendien kun je gewoon lekker blijven eten, dankzij onze gezonde en smaakvolle recepten.

Dit betekent dat je op je eigen manier kunt afslanken en een plan kunt volgen waarmee je gezonder gaat leven. Gezond en toch lekker eten, dat is het motto!

Gezonde en lekkere recepten


Gegarandeerd resultaat

Zlim biedt je een medisch verantwoorde aanpak, gebaseerd op persoonlijke begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Maar hoe weet je nu zeker dat onze methode voor jou werkt? Wij geven jou een schriftelijke centimetergarantie. Haal je onverhoopt het gegarandeerde aantal centimeters toch niet, dan betalen wij een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kun je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Met Zlim sla je de juiste weg in om je weer goed te voelen. Resultaat gegarandeerd!


Vraag een gratis figuuranalyse aan