Gratis figuuranalyse / 076 - 530 93 88

Wie zijn wij

Ellen

9 Jaar geleden was ik doodongelukkig in weer een andere sportschool. Ik voelde me er erg ongemakkelijk en erg goed voor mijn zelfvertrouwen was het ook al niet. Toen ik voor de zoveelste keer naar een apparaat stond te staren waarvan ik me niet meer kon herinneren hoe ik het moest instellen, was ik er klaar mee. Dit moest anders kunnen. Zo kwam ik terecht bij Zlim Breda. Het afvallen ging als een trein en persoonlijke benadering van het team was een verademing. Het is vrolijk en ontspannen, al bij binnenkomst. Na mijn zwangerschappen (ik heb 4 geweldige dochters) kwam ik terug om de laatste 5 tot 7 kilo eraf te krijgen. Uiteindelijk bleef ik er sporten omdat ik mijn resultaat op deze manier stabiel kon houden. Elke keer als ik bij Zlim binnen stapte, dacht ik: “dit wil ik ook. Op deze manier wil ik mensen helpen zich weer mooi te voelen. En weer trots op zichzelf te zijn. En weer fit en energiek te zijn.” En zie hier, sinds maart 2016 mag ik doen wat ik het allerliefste doe: onze klanten begeleiden weer blij met zichzelf te zijn. En zich weer lekker in hun vel te voelen.

Zlim

Bij Zlim Breda sport je onder persoonlijke begeleiding met een programma op jouw lijf geschreven. Zodat je zeker weet dat je jouw doelen behaalt. Of je nu fanatiek wilt afvallen of in vorm wilt blijven. Zlim Breda is de plek om even helemaal met jouw lichaam en lifestyle bezig te zijn. Onze basis is onze persoonlijke benadering. We coachen en motiveren je. Maar het allerbelangrijkste is dat we een warme sfeer creëren en interesse hebben in wat je bezighoudt. En wat er in je leven gebeurt. Fijn is dat je traint in speciale warmtecabines. Zo kun je als je wilt al binnen 45 minuten fit en ontspannen buiten staan. Maar blijven mag zolang onze ruime openingstijden het toe laten. Want er is nog veel meer op het gebied van body en lifestyle.

Tot gauw.

Ellen

Zlim Breda, voel je goed.


Jolanda

Mijn naam is Jolanda en ik ben sinds 2010 werkzaam bij Zlim Breda als afslank coach.

Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is u begeleiden en motiveren, juist als het even moeilijk gaat. Ook als u lichamelijke ongemakken hebt kunt u bij Zlim terecht voor begeleiding op maat.

Bij Zlim ben ik erachter gekomen hoe belangrijk gezonde voeding is. Om daar meer over te leren ben ik gestart met de opleiding tot gewichtsconsulente. Ik kijk ernaar uit om u ook hierin te gaan ondersteunen.

Wilt u aan uw figuur werken en persoonlijke begeleiding van een gezellig team, dan bent u aan het juiste adres bij Zlim!


Sabine

Mijn naam is Sabine en ik werk alweer 6 jaar als afslankcoach bij Zlim Breda.

In 2010 ben ik zelf bij Zlim gaan sporten om van mijn zwangerschapskilo’s af te komen.

Toen de kilo’s eraf waren, was ik zo enthousiast dat ik ben gevraagd om bij Zlim te komen werken.

Ik vind het leuk om mijn eigen ervaring te gebruiken om onze klanten te motiveren.


Astrid

Ik ben Astrid (42) en woon samen met Frank en ons zoontje. Zeven jaar geleden ben ik vanuit Leiden naar Prinsenbeek verhuisd om te gaan samenwonen. Ik was destijds op zoek naar een leuke baan. Het liefst wilde ik blijven werken met de TFM-methode, aangezien ik daar al jaren bekend mee was.

Al snel kon ik aan de slag bij Zlim Breda, waar ik inmiddels al zeven jaar met veel plezier en passie werk.

Hoe fijn is het om mensen te coachen die willen afvallen, meer willen bewegen en beter in hun vel willen zitten? En hoe fijn is het om klanten met gezondheidsklachten zo te begeleiden dat zij ook hun doel bereiken? Het leukste is dat ik dit met hele fijne collega’s mag doen.

Zlim Breda bestaat dit jaar 15 jaar en natuurlijk is daar een reden voor. Zlim staat voor afvallen en bewegen op een verantwoorde manier, persoonlijke begeleiding, saamhorigheid en gezelligheid. Daarom hoop ik nog heel lang voor Zlim te werken en u als nieuwe klant te mogen verwelkomen.


Inge

Ik ben Inge van de Wijngaart, 47 jaar en woon samen met mijn partner en dochter in Breda. Sinds 2011 ben ik werkzaam bij Zlim Breda als afslankcoach. Hiervoor ben ik werkzaam geweest bij Bodymince. Wat me vooral aantrok bij Zlim is het totaalpakket dat zij biedt; een formule die echt werkt!

Je bent op verschillende manieren bezig met je lichaam en dat bevalt mij heel erg goed. Je bent bij ons aan het bewegen, met je voeding bezig en je pakt gelijk je huid aan. Wil je jouw huid extra laten verzorgen? Maak dan zeker gebruik van onze salonbehandelingen.

Wat ik zo leuk vind aan mijn werk bij Zlim, is vooral het persoonlijk contact en de band die je opbouwt met verschillende mensen. Op deze manier kun je iedere klant de persoonlijke begeleiding geven en zo samen het gewenste resultaat bereiken. En als het resultaat bereikt is, dan zie je dat de klanten gelukkig en tevreden zijn. Dit geeft mij een zeer voldaan gevoel. Wilt u ook graag werken aan uw figuur? Dan hoop ik u graag te ontmoeten bij Zlim Breda. Aarzel niet, dan gaan we samen het gewenste resultaat bereiken.


Charlotte

Hallo, mijn naam is Charlotte en ik versterk vanaf november 2017 het team van ZLIM. Ik ga vooral aan de slag als bewegingscoach, maar ook als diëtiste. In juni heb ik mijn Bachelor Voeding en Diëtetiek behaald en ben ik afgestudeerd als diëtist. Ervaring als diëtist heb ik opgedaan tijdens mijn stage in een diëtistenpraktijk.

Hierbij gaf ik adviezen die voornamelijk gericht waren op het verliezen van gewicht, maar daarnaast heb ik ook regelmatig personen met bijvoorbeeld diabetes type 2 of een te hoog cholesterol begeleid. Deze stage is mij zo goed bevallen, dat ik graag weer mensen ga begeleiden met het aanpassen van hun voedingspatroon.

Zelf kan ik erg genieten van het bereiden en eten van gezonde voeding. Ik experimenteer veel met recepten en vind het leuk om daarbij iets nieuws uit te proberen. Lekker en gezond eten hoeft niet ingewikkeld te zijn en dat is iets wat ik anderen graag mee wil geven. Naast het bezig zijn met voeding, hou ik ook van reizen en sport ik graag

Ik hoop jullie snel te zien en ik ga met veel plezier en enthousiasme aan de slag bij ZLIM!


ELS

Per 1 november ben ik in dienst van ZLIM als bewegingscoach.

Mijn naam is Els de Lange- van Haperen, 58 jaar, getrouwd met Yde en trotse moeder van twee dochters.

Heel leuk dat ik van mijn hobby mijn beroep kan maken. Graag stimuleer en motiveer ik mensen om het gewenste doel te behalen. Mijn opleiding als Counsellor en Coach komt hierbij dan ook goed van pas.
Ook heb ik de opleiding Bewegingsdeskundige Seniorensport gevolgd.

De persoonlijke begeleiding bij Zlim spreekt mij erg aan! Deze persoonlijke aandacht geeft je het gevoel dat je belangrijk bent en dat is ook zo! Er hangt een gezellige warme sfeer en dit maakt het sporten nog leuker.

Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten!