Gratis figuuranalyse / 076 - 530 93 88

Behandelingen

Iedereen is anders en niet iedereen heeft precies dezelfde doelstelling. Daarom biedt Zlim Breda, naast de Zlim-methode, ook (aanvullende) behandelingen aan.


Zlim methode

Zlim biedt je een medisch verantwoorde aanpak, gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Daarom kunnen we je een schriftelijke centimetergarantie geven.

Lees meer


Bindweefselmassage: anti-cellulite en anti-verslapping

Bindweefselmassage (ook wel lipomassage genoemd) is de meest efficiënte aanpak van cellulite. De behandeling zorgt voor een een sterke verbetering van de stofwisseling en bloedcirculatie. De afvoer van vet en afvalstoffen wordt gestimuleerd waardoor o.a. cellulite sterk verminderd of zelfs helemaal verdwijnt.

Lees meer


Stabiele cavitatie: het alternatief voor liposuctie

Stabiele cavitatie is een methode om door middel van druk- en geluidsgolven vetcellen af te breken. Via een behandelkop die op de huid geplaatst wordt, worden ultrageluidsgolven afgegeven. Hierdoor wordt het vocht rondom de vetcellen in beweging gebracht; er ontstaan luchtbelletjes tussen de vetcellen .

Lees meer


ROM-machine: work out in 2 x 4 minutenBehandelingen: ROM-machine; workout in 2x 4 minuten

Het komt je vast bekend voor; iedereen is tegenwoordig druk, druk, druk. Met het werk, met het gezin, met van alles. Eigenlijk weten we heel goed, dat we meer moeten bewegen om fit en gezond te blijven. Maar er zijn zoveel dagelijkse bezigheden die ook veel tijd vragen, dat bewegen er vaak bij in schiet.

Lees meer


Vraag een gratis intake voor een behandeling aan