Gratis figuuranalyse / 076 - 530 93 88

Afslanken in 4 stappen

Onze Zlim-methode is gebaseerd op gezond eten in combinatie met doelgericht bewegen en ozontherapie. Afvallen en plaatselijk centimeters verliezen doe je samen met Zlim.

 


Gratis figuuranalyse

De eerste keer dat je bij ons komt, doen we een gratis figuuranalyse. Tijdens deze figuuranalyse vertellen we je uitgebreid over onze methode. En beantwoorden natuurlijk al je vragen. Maar vooral willen we van jou horen wat je wensen en doelstellingen zijn. Vervolgens meten we je zorgvuldig op 9 plaatsen. Aan de hand van deze gegevens bepalen we samen met jou welke resultaten voor jou haalbaar zijn en waar je voor wilt gaan.

Iedereen is anders

Daarom stellen we voor iedereen een persoonlijk programma op. Afhankelijk van je wensen, leeftijd, stofwisseling, lichaamsbouw en conditie.

Aan de hand van de metingen weet je precies hoeveel centimeters je kunt afslanken en op welke plaatsen. We geven je zelfs een schriftelijke centimetergarantie.

Vraag een gratis figuuranalyse aan


Doelgericht bewegen

Verlies centimeters waar jij het wilt

Bij Zlim Breda train je twee keer per week een half uurtje in de warmte cabines. Door doelgericht te bewegen in de warmte zorg je voor de afbraak van overtollig vet op plaatsen waar jij het wilt. Je bewegingsprogramma wordt speciaal voor jou samengesteld op basis van de figuuranalyse.

Figuurcorrectie voor jong en oud

In de aangenaam verwarmde cabine voer je de oefeningen uit onder deskundige begeleiding van onze bewegingscoaches. Doelgericht en medisch verantwoord. De oefeningen worden liggend uitgevoerd, zodat je rug en gewrichten worden ontlast. De warmte in de cabine bevordert de doorbloeding van huid- en spierweefsel en voorkomt spierpijn. Heb je last van gewrichtsklachten, reuma, artrose, artritis of fibromyalgie, dan ben je extra gebaat bij de warmte tijdens het sporten. De warmte verkort aanzienlijk de tijd waarin je bezig bent. Per keer ben je ongeveer 30 minuten aan het sporten. Kortom, doelgericht bewegen is gezond sporten, heel efficiënt en geschikt voor jong en oud.

Bewezen concept

Zlim past de TFM-methode toe voor algemeen gewichtsverlies en plaatselijke figuurcorrectie. Deze methode bewijst zich al meer dan 30 jaar! Je doet dus een beroep op een bewezen concept en laat je niet zomaar leiden door één of andere hype. Voedingswetenschappers van de universiteit van Wageningen volgden in 2008 gedurende 40 weken 39 vrouwen die diverse afslankmethodes volgden. Dit recent onderzoek toont aan dat intensieve voedingsbegeleiding in combinatie met doelgericht bewegen de beste methode is om af te vallen.


Zlim-methode stap 3: OzontherapieOzontherapie

Een revolutie voor een gezonde en strakke huid

De ozontherapie is het meest ontspannende onderdeel van de Zlim methode. In 15 minuten onderga je een ontspannende huidbehandeling in de ozoncabine. De cabine wordt voorzien van ozonzuurstof en warmte. De warmte zorgt ervoor dat de poriën van je huid worden geopend. De ozonzuurstof stimuleert de doorbloeding en de verwerking van afvalstoffen. Deze unieke weldaad stimuleert de vernieuwing van huidcellen en maakt je huid elastischer. Zo sluit je huid weer perfect aan op de plaatsen waar overtollig vet is verdwenen. Gevolg: cellulite vermindert of verdwijnt en je huid wordt weer mooi, strak en glad.


Zlim-methode stap 4: VoedingsadviesVoedingsadvies

Wij schrijven geen dieet voor. En hebben ook geen maaltijdvervangers, pillen, shakes, injecties of andere narigheid. Wel begeleiden we je naar een gezond voedingspatroon dat past in je levensstijl.

Tijdens de kuur begeleiden de Zlim consulentes je bij het geleidelijk aanpassen van je eet- en leefpatroon. Je krijgt verantwoord voedingsadvies van onze gediplomeerde diëtisten en/of gewichtsconsulenten. Zlim hanteert een lange termijnvisie, afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Iedereen is anders. Tijdens jouw kuur sluiten we zoveel mogelijk aan bij jouw leven. Werk je? Werk je misschien zelfs in ploegendienst? Heb je kleine kinderen? Ervaar je veel stress? Met ons voedingsadvies sluiten we aan bij jouw huidige leven. Zodat het niet voelt als een dieet. En zodat je ook niet apart voor jezelf moet koken, terwijl de rest van het gezin iets anders eet. In kleine stappen leer je de tips en trucs om een verantwoorde voedingsbalans te vinden.

De Zlim voedingsdeskundigen volgen de Richtlijnen Gezonde Voeding en je zult versteld staan als je ziet wat je allemaal mag eten en in welke hoeveelheden. Je leert evenwichtig en gezond te eten, zodat je nu niet alleen kilo’s kwijtraakt, maar ook straks na het einde van je kuur je nieuwe gewicht kunt behouden.

 

Vraag een gratis figuuranalyse aan